Valikko Sulje

Raparperi-kaurapaistos

Raparperi-kaurapaistos (4-6 hlö)

Paistos:
250g raparperia (pakaste tai tuore)
6dl kaurahiutaleita
2dl fariinisokeria
2tl jauhettua kardemummaa
175g voita

Lisäksi:
Vaniljajäätelöä

  1. Lämmitä uuni tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Pilko raparperit.
  3. Sekoita keskenään kaurahiutaleet, sokeri ja kardemumma.
  4. Sulata voi ja lisää se kaurahiutaleiden sekaan.
  5. Kaada puolet kauraseoksesta voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää päälle raparperit ja lopuksi päälle loput kauraseoksesta.
  6. Paista uunin keskitasolla n. 20-25 minuuttia. Sekoita paistosta pari kertaa paiston aikana.
  7. Nauti esimerkiksi vaniljajäätelön kera. <3

Rakkaudella, Amanda

ps. Seuraa minua myös Instagramissa @amandaleipoo ja käytä #amandaleipoo niin voin jakaa julkaisusi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *