Raparperi-kaurapaistos (4-6 hlö)
Paistos:
250g raparperia (pakaste tai tuore)
6dl kaurahiutaleita
2dl fariinisokeria
2tl jauhettua kardemummaa
175g voita
Lisäksi:
Vaniljajäätelöä
- Lämmitä uuni tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Pilko raparperit.
- Sekoita keskenään kaurahiutaleet, sokeri ja kardemumma.
- Sulata voi ja lisää se kaurahiutaleiden sekaan.
- Kaada puolet kauraseoksesta voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää päälle raparperit ja lopuksi päälle loput kauraseoksesta.
- Paista uunin keskitasolla n. 20-25 minuuttia. Sekoita paistosta pari kertaa paiston aikana.
- Nauti esimerkiksi vaniljajäätelön kera. <3
Rakkaudella, Amanda
ps. Seuraa minua myös Instagramissa @amandaleipoo ja käytä #amandaleipoo niin voin jakaa julkaisusi.